Jun 4, 2010

Roses

I made these roses for the balcony. I love fimo! It's so perfect for making miniature flowers.

13 comments:

mijuu said...

Gyönyörűűű!

A levele is fimo-ból van?

synnøve said...

Impressive and beautiful!!!
synnøve :)

Bözse said...

A levele is fimo, persze drótra ragasztva. Szerencsére kapható a barkácsáruházakban zöld színű kötöződrót, így nem fontos átfestenem.

Flora said...

Also this time you were great! As will be nice, the balcony, with these delicate roses ...

mijuu said...

Most jövök a művész ellátó boltból és hallottam valamit, aminek jobb ha utána nézel. Azt mondták, hogy megszűnik a fimo.
Én meg bevásároltam egy kisebb vagyonért...

Bözse said...

Megnéztem a gyártó cég honlapját, de semmi információ nem volt arról, hogy bevonnák a terméket. Viszont ezentúl levegőn száradó gyurmákkal is szélesebb körben foglalkoznak majd, és bizonyos elnevezések megváltoznak. Esetleg erre utaltak a művészellátóban. Vagy az is lehet, hogy maga a művészellátó nem forgalmazza többé a fimot. De még próbálok máshol is érdeklődni.

Carmen said...

Amazing¡¡¡ They look like real¡¡¡

Merry Jingle said...

Beatiful!

Alienora said...

Bözse I love your work! You are very talented person! Oh please, write as often as you can, and show your little masterpieces! Roses are great - fimo is very grateful material!

Caro said...

Bozse, these are just beautiful!!! You have done a wonderful job. I love them.

Patty said...

Gorgeous roses!!!!!

andrea chiu said...

Being Beautiful, doesn't make you smile, doesn't make you happy, doesn't make you nice. Being nice and happy and always smiling makes you beautiful.Thanks for sharing your article , you can also visit my site for more information. Have a good day!

triciajoy.com

www.triciajoy.com

Leslie Lim said...

Thanks to the writer of this article. I appreciate your effort in making this informational blogs. I know it's not easy to do this but you have done a really great job. Congrats. I'm pretty sure your readers enjoying it a lots.


Rica
www.imarksweb.org